Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

CarinaM_
UTFORSKARE

Går inte att matcha/kontera bankhändelse manuellt

Har valt att matcha en bankhändelse manuellt genom Bokföringshändelse:  Övrigt uttag. Fältet där man brukar få upp och konterar själv dyker inte upp, dvs jag kan inte kontera manuellt. Något måste ha blivit fel i systemet.  Har även testat att välja Bokföringshändelse:  Inköp mot kvitto. Det är likadant där.

 

CarinaMa_0-1674648984318.png

 

 

2 SVAR 2
CarinaM_
UTFORSKARE

Har idag fått förklaringen från supporten om att det har varit en uppdatering i eEkonomi. Nu behöver man klicka på bokföringsförslag och där välja EGEN KONTERING för att konteringsrader ska dyka upp. Hade sökt i hjälpfältet, men inte hittat något om detta. Vore bra om info finns om detta vid bland uppdateringar samt att Visma:s lathundar/hjälpdokument hela tiden hålls "up to date". 

Hej @CarinaM_,

 

Precis som du säger så har en uppdatering gjorts när man vill matcha mot egen kontering under Kassa- & bankhändelser. Detta för att flödet ska bli tydligare och för att bättre kunna jobba med bokföringsförslag. 

 

Vi ska självklart se över informationen angående detta och uppdatera så att det är tydligt. Tack för att du uppmärksammade detta 🙂 

 

Önskar dig en fin torsdag!

 

/Agnes

 

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂