Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
COMMUNITY MANAGER

Idag är eEkonomi rosa!
Oktober är månaden då hela världen färgas rosa med syftet att uppmärksamma kampen mot bröstcancer. eEkonomi kommer ge dig en rosa upplevelse idag för att vi tycker det är viktigt att visa vårt stöd till forskningen. Vi på Visma vill att fler ska överleva och kommer därför donera pengar till Rosa bandet och Cancerfonden.

Vill du också bidra till bröstcancerforskningen, läs mer på Cancerfonden. Tillsammans kan vi göra skillnad!


4 SVAR 4
NY MEDLEM

Re: Idag är eEkonomi rosa!

Jättebra initiativ! Jag tycker dessutom att det ser trevligt ut och detta gav mig en idé. Eftersom jag har en lite redovisningsbyrå och har flera kundföretag upplagda tycker jag det skulle vara jättebra om jag själv kunde byta bakgrundsfärg på detta sätt. Då skulle jag kunna ha olika färg på olika kundföretag eller kundkategorier och det skulle vara väldigt tydligt vilket företag jag arbetar i. Med vänlig hälsning Susanne Östberg
NY MEDLEM

Re: Idag är eEkonomi rosa!

Jättebra!! Men jag förutsätter att nästa månad är Blå och stödjer prostatacancer förbundet! 
CHAMPION

Re: Idag är eEkonomi rosa!

Dags igen! Hade inte börjat använda eEkonomi senast det begav sig men nu i morse fick jag se det. 🙂 Tror jag nästan skall spara det rosa temat i egen, lokal, stilmall så jag kan plocka fram det de dagar jag vill ha omväxling.
CHAMPION

Re: Idag är eEkonomi rosa!

Det rosa temat tycks fungerar rätt bra även i Ekonomiöversikt, kanske något för nästa år? 🙂(Skall man vara petig tycks det som elementen uppe i navigeringsmenyn (navbar?)  behöver en liten justering, man ser det att det ursprungliga blåa lyser igenom men det kan lika gärna på grund av att jag i detta fallet laddar in CSS-filen via min webbläsare istället för att Visma gör det i sin egen kod direkt från servern.)