Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fredrik Gillving
NY MEDLEM

Importera kundfakturor från Nutid

Jag har använder idag Nutids programvara för butikskassa där jag skapar kundfakturor (avgift för hunddagiskunder). Problemet jag har idag är att jag dels inte kan se denna försäljning i eEkonomi direkt när fakturorna skapas, som kundfordran, och dels att jag sedan måste gå in i Nutid och manuellt söka upp och betalföra fakturorna manuellt i reskontran när det kommer in en BG-inbetalning. Och om jag istället skulle skapa fakturorna direkt i Visma eEkonomi så skulle den försäljningen inte finnas med i kassasystemet när jag ska ta ut försäljningsstatistik.

Vad jag förstår så fungerar detta i Visma Administration 2000 så att kundfakturor skapade i Nutid kan överföras till Visma? Isåfall, varför går det inte i eEkonomi?

1 SVAR 1
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Fredrik,

Precis som du skriver så har inte eEkonomi integration mot Nutid men däremot så finns det i Visma Administration.
Jag kan inte ge dig ett svar på varför det inte finns i dagsläget. När det kommer till API så är det så att det är vår API partner som bygger sin integration till vårt system.
Jag bollar nog denna pucken över till Nutid så får du kolla med dem, kanske har inte intresset från deras kunder varit så stor så får det en förfrågan kanske det kan bli aktuellt i framtiden.

Ha en fin dag!
/Cecilia