Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Integrerad kassaapparat i Visma eEkonomi

Hej!

Det är snart dags för oss att byta kassaapparat i vår verksamhet. Vi håller just nu på att leta efter alternativ som skulle kunna passa oss. Vi tycker att det är svårt att hitta något modernt och långsiktigt. Vi har idag Visma Avendo eEkonomi och Visma Avendo Web som för oss fungerar utmärkt. Det som saknas är att kassaapparaten inte är integrerad. Vi säljer produkter i vår butik och på webben. När vi säljer en produkt på webben registreras försäljningen direkt i Avendo eEkonomi och produkten dras bort från lagret i Avendo eEkonomi. När vi säljer i vår butik registreras försäljningen i vår kassaapparat och produkten dras bort från lagret i kassaapparaten. Det blir alltså två parallella system som för oss medför dubbelt arbete vid inventering samt att vi har dålig kontroll över lagret. Lösningen för oss är en kassaapparat som kan integreras med Visma Avendo eEkonomi. Det skulle platsa som handen i handsken. Och när vi ändå är igång, varför inte göra kassaapparaten webbaserad så att den fungerar på både flera datorer och surfplattor? Det skulle vara en långsiktig investering för oss. Vi väntar på denna uppfinning och hoppas på att det är ni som levererar tjänsten åt oss inom en snar framtid 🙂
33 SVAR 33
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej allihopa!

Jag ser att det varit ett gäng i tråden som önskat integration med iZettle och jag kan nu med stor glädje meddela att en sådan integration är släppt.

Det innebär att om du integrerar ditt iZettle-konto så får du automatiskt in försäljningen och transaktionsavgifterna i eEkonomi - En väldigt smidig lösning som vi hoppas kommer underlätta för er som arbetar med iZettle! 

Läs gärna mer om hur du kommer igång med integrationen till iZettle och vad den innebär på vår hemsi...

Ha en trevlig dag!

/Lovisa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Betyder detta att man endast använder iZettles kassaregister (och således inte behöver skapa alla artiklar i eEkonomi) för att hålla koll på sitt lagersaldo, oavsett om försäljningen skett i Webshoppen eller i butik? I så fall är det kanon!! Mitt behov är just detta och inte bara att bokföringen av transaktioner via iZettle skall gå smidigt.
lenad_
MEDLEM

Kommer ni att göra en integration mot OnSlip också?

Fd medlem
Inte tillämpbar

Undrar också. Svar?

Hej!

Det är vad jag vet inget som är planerat. Här presenteras det integrationslösningar som vi har till våra program i dagsläget.

Ha det fint!

Moa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Behöver oxå integration mot onslip. Jobbigt att byta bokföringssystem. På gång?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Andreas,

Det som kommer in från Webshopen räknas ner lagersaldot, men hur gör du när du säljer via butik?
Skapar du en faktura som som skickas över till eEkonomi, annars kan inte saldot räknas ner.

Du kan läsa mer om Integrationen till iZettle här och kolla även denna film

Återkom om du har fler frågor eller funderingar
Ha en fin kväll
/Susan
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!
Jag har förstått att det man säljer via webbshoppen är artiklar man skapar i eEkonomis artikelregister och att försäljningen direkt påverkar lagersaldot i detta artikelregister. Eller...? Jag antar att vi kan betrakta det som ett kassaregister och att det på kundens kvitto kommer att stå vilka artiklar som handlats, direkt taget från artikelspecifikationen i eEkonomis artikelregister. Så långt, allt bra. Det jag planerar sälja i fysisk butik vill jag kunna låta kunden betala via iZettle kortbetalning, som har sitt eget kassaregister och nu uppstår mitt bekymmer. Jag kommer att bli sittandes med två olika artikelregister... Eller rättare sagt, jag antar det och min fråga var just detta: Skall man behöva ha två artikelregister om man vill sälja i er Webbshop samtidigt som man har fysisk försäljning i butik? Såvitt jag förstår finns det ingen synkronisering av eEkonomis och iZettles kassaregister, utan den integration ni byggt erbjuder endast en automatisk bokföring av själva banktransaktionen från iZettle. Finns det något fiffigt sätt att ha ETT kassaregister med er lösning för e-handel och iZettles kortbetalningar?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Andreas,

Vad menar du med iZettles kassaregister?
Integrationen mellan eEkonomi och iZettle innebär att när kunden betalar via iZettle skickar iZettle pengar vidare till eEkonomi (förutom avgiften de tar) och du Matchar sedan händelsen i eEkonomi med Övrig insättning - Egen kontering.
Då du vid den fysiska försäljningen i butik inte skapar någon order/faktura kommer varan du sålt inte att räkna ner lagersaldot för denna försäljning - detta får du göra manuellt.

Återkom gärna med förslag på hur du skulle vilja att kopplingen ska fungera.

Ha en fin kväll
/Susan
fjelle
UTFORSKARE

kolla joboffice kassasystem  de har koppling till eekonomi fungerar i windows miljö
 använder det själv i visma admin 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Känner verkligen att Visma ligger lite efter här gällande integrationer med kassa. Onslip har ju integration med Fortknox. Det får oss som byrå att gå över helt till Fortknox. 
Skulle verkligen behövt en integration med onslip typ igår.
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

 
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

 

Jag sprang på denna tråden och vill bara meddela att det hänt en del bland våra integrationslösningar. 

 

Du kan läsa mer om dessa på vår hemsida om Visma integration

 

Hittade du inte integrationen du sökte efter så kan du där fylla i ett formulär så kommer önskemålet direkt till dem som arbetar med integrationerna idag. 

 

Ha en fin dag!