Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Knappen "nästa" flyttas vid import av sie-fil - eEkonomi

Hej,
Detta är inget allvarligt fel men ett störande moment. Sedan en lite större uppdatering i höstas har det skett förändringar i programmet när det gäller import av bokföringsdata/SIE-fil. Jag väljer fil och klickar OK. Sen är det en mängd meddelanden och varningar som dyker upp (ingen skillnad från förr, systemet varnar t ex för att det saknas org nr). Det jag stör mig på är att OK knappen inte är på samma ställe utan hoppar upp och ner vilket gör att man måste flytta musen hela tiden alternativt trycka enter på tangentbordet men, det kan man inte göra på sista OK-knappen utan då måste man upp med musen i nytt läge.

Ja ni hör ju vilket i-landsproblem men eftersom det inte var så här tidigare skulle jag önska att man kunde få knappen att ligga på samma ställe på skärmen som det var förut.
Hälsar Sara
3 SVAR 3
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER

Hej!

Förstår jag dig rätt; du menar att när du importerar en SIE-fil att knappen Nästa är på olika nivåer beroende på vilken del i importen du står på?Återkom gärna!

Ha ett gott nytt år!

/Moa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Ja precis, det är det jag menar.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Sara! 

Tack så mycket för att du lyft ett önskemål här på vårt supportforum - Vi uppskattar självklart all feedback vi får, både om stora och små saker 🙂 

Jag förstår att det hade varit smidigare att ha knappen på samma ställe hela guiden igenom men i dagsläget är det inte så precis som du skriver. Jag behöver vara så pass ärlig och säga att detta inte är något som vi kommer ändra på inom den närmsta framtiden.

Vi återkommer självklart om en ändring blir aktuell.

Ha en härlig fredag!

/Lovisa