Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Andrea3
MEDLEM

Lista utländska leverantörsfakturor

Finns det någon lista man kan ta ut med vilka obetalda leverantörsfakturor man har i utländsk valuta, så man slipper hålla reda på dem manuellt? Det går ju inte att få med dem i betalningsfilen.

1 SVAR 1
Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej Andrea3!

 

Tack för att du hör av dig. 

 

Rapporten obetalda leverantörsfakturor visar en kolumn för valuta. Du kan i den här rapporten se beloppet både i den ursprungliga valutan samt vad det är i SEK. Däremot finns det i dagsläget tyvärr inte någon funktion för att sortera på valuta. De sorteringsmöjligheter som finns idag är fakturadatum, förfallodatum och leverantörsnamn/kundnamn. 

 

Vi har förstått att ett antal användare önskar att kunna sortera på valuta innan rapporten skrivs ut. Om det är något du också önskar får du gärna gå in och följa idén sortering av kund respektive leverantörsfaktura efter valuta. Vi rekommenderar också alla som önskar samma sak att gå in och ge idén en kommentar eller tumme-upp då det hjälper oss att se vad som är prioriterat bland er som använder programmen. 

 

Jag hoppas detta hjälpte dig i din fråga. Om du har några fler frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig här i tråden igen. 

 

Önskar dig en fin midsommarhelg!

 

/Agnes 

 

 

 

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂