Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Logga på fakturautsrifter

Hej. På mina fakturor som jag skriver ut finns inte min logga med trots att jag har med den i inställningen. Jag skulle vilja få med den under mitt företagsnamn högt upp till vänster. Hur gör jag det?.
3 SVAR 3
Highlighted

Re: Logga på fakturautsrifter

Jag tror det är på samma flik som loggan ligger så är det en del "bockar" precis nedanför. En av dem är typ "Visa logga på fakturautskrift". Bocka för den för jag gissar att den är urbockad.

Mvh

Lovisa
Highlighted
NY MEDLEM

Re: Logga på fakturautsrifter

Komplettering tidigare svar: Inställningar/Företagsinställningar/Övriga uppgifter och längst ner i höger hörn finns logotyp och alternativen som ska bockas i för vad som ska synas på fakturan.
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Logga på fakturautsrifter

Hej EnZoo,

Som jdgrevision beskriver ska du gå in under Inställningar - Företagsinställningar - Övriga uppgifter och lite längre ner till höger under Logotyp först välja upp ditt företags logotyp. Sedan ska du även säkerställa att du under Utskriftsinställningar på samma sida har valt Logotyp och sidfot i rullistan till höger om rubriken Fakturabakgrund. Spara sedan inställningar och tryck på Förhandsgranska faktura längst ner till höger för att se ett exempel på hur din faktura kommer se ut med de inställningar du har valt under Utskriftsinställningar. Då ska ditt företags logotyp komma med på dina framtida kundfakturor!

/Fanny