Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Markören hamnar inte i "Artikel" efter avslutad rad - eEkonomi

Tidigare när man gjort ett fakturautkast och avslutat en artikelrad med enter så har det skapats en ny rad och markören har hamnat i den nya radens artikelruta. 
Det fungerar inte längre. Det enda som händer nu vid entertryck är att en ny rad skapas men markören stannar kvar i antingen "rabatt" eller "momsfri". Upprepade tryck på enter skapar bara fler rader.

Väldigt irriterande eftersom man nu måste skapa en ny rad med enter och sedan flytta markören med tre tryck(!!) på tab.
1 SVAR 1
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Markören hamnar inte i "Artikel" efter avslutad rad - eEkonomi

Hej Emilk,

Jag testade att skapa en kundfaktura på det sätt som du beskriver. Jag valde kund (med omv. skattskyldighet för att få det så likt som möjligt) och la till en artikel, sen tryckte jag på enter och hamnade i Benämning, tryckte på enter igen och hamnade i nästa kolumn, detta gjorde jag fram tills jag nådde rutan Momsfri. När jag då trycker på enter en gång till skapas det en ny artikelrad och jag hamnar i kolumnen för Artikel för att lägga till nästa artikel. Fungerar det likadant för dig eller skapas det som du nämner, fler artikelrader när du trycker på enter utan att hamna i kolumnen Artikel

Återkoppla gärna om det fungerar likadant i ditt program eller om jag har missförstått dig. Skriv gärna också hur du vill att det ska fungera i programmet!

Ha en fin dag,
Fanny