Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Migrering från Visma Förening till Visma eEkonomi

Vår förening har i några år använt visma förening nu vill vi gå över till e-ekonomi men överföringen misslyckades det blev inte alls som reklamen.
Det saknas en massa uppgifter bla medlemmarna

Kund: ELBIL SVERIGE
2 SVAR 2
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Magnus,

Vad tråkigt att det inte blev som ni hade tänkt er.
Vilken version av Visma Förening hade ni när överföringen gjordes och gjorde ni överföringen själva eller fick ni hjälp från oss?

Har ni följt arbetsgången För över dina uppgifter till Visma eEkonomi»

Om det trots detta inte blev bra så finns det en möjlighet att rensa i ert eEkonomi program och göra om överföringen på nytt.
För att rensa i programmet så gör man en så kallad omstart. Den funktionen hittar du under Inställningar - Företagsinställningar - Grunduppgifter och ute till höger har du knappen Starta om. Du får då bekräfta detta valet med ditt lösenord till din inloggning.

Nu har du två alternativ:
1. Prova göra om överföringen på nytt och kontrollera då att att ni har koll på allt Att tänka på när du byter till Visma eEkonomi»
2. Kontakta supporten och be om hjälp med detta genom att vi tar in en säkerhetskopia från Visma Förening och med hjälp av den kan vi föra över era register. Sen får ni själva föra över bokföringen via sie fil. Väljer ni detta alternativ så behöver ni fylla i startguiden i ert eEkonomi så att alla företagsuppgifter ligger där.


Återkom med hur ni vill göra?

Ha en fin dag!
/Cecilia

Vill flika in i tråden gällande migrering till eEkonomi. Vi har möjlighet att hjälpa er hela vägen med flytt från ett annat bokföringsprogram till Visma eEkonomi, mer information finns på vår hemsida Överföring till Visma eEkonomi.