Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Obetalda leverantörsfakturor visar sig vara betalda - eEkonomi

Har bankkoppling med Handelsbanken. Trots att leverantörsfakturor blivit betalda så får jag varningar om att de inte är betalda, bland annat i mobilappen. Varningen försvinner då jag bokfört. Varför får jag inte en varning om det i stället, dvs att de inte är bokförda? Att de inte är betalda är ju inte sant. Har haft en chat i detta ärende men svaret var ungefär "att så här är systemet byggt".
1 SVAR 1
Highlighted
NY MEDLEM

Re: Obetalda leverantörsfakturor visar sig vara betalda - eEkonomi

Förmodligen har två varningar slagits ihop till ett enda, istället för att vara två meddelanden. Du vill alltså att om det inte är bokfört, enbart ej bokfört, skall komma upp ett meddelande som säger det, men när en faktura inte är betalad, så skall ett meddelande komma upp om obetalad faktura?

Det vore ju bra ifall man hade korrekta felmeddelanden, men tyvärr förekommer det rätt friskt att felmeddelanden ger fel information i olika programvaror. Det är ingen ursäkt, bara ett konstaterande från min sida.  Man får lära sig vartefter vad egentligen meddelandena betyder och inte tolka dem bokstavligt.

//Lena