Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Bokdal
MEDLEM

Övrig kostnad Rut- och Rotavdrag Visma eEkonomi

Vi har precis bytt från Administration 500 till eEkonomi.

När vi skrev Rut/Rot-fakturor i Admin så var det mycket enklare, där kunde man välja "övrig kostnad rut/rot" i en rullista på de belopp som skulle vara det, och så räknade programmet allt själv.

Som jag förstår det nu i eEkonomi så måste man räkna ihop alla övriga kostnader själv nu och fylla i det beloppet under "övriga kostnader" vilket blir betydligt krångligare för oss, och lätt att vi råkar räkna fel.

Samma sak med materialkostnad, nu måste man räkna ihop och fylla i under materialkostnad.

Stämmer det? Finns det möjlighet att få in en bättre funktion för detta inom snar framtid?

Med vänlig hälsning Sara

1 SVAR 1
Anton Ingvarsson
MODERATOR

Hejsan @Bokdal!

 

Ja det stämmer, precis som du säger så behöver du räkna ihop övriga kostnader själv och fylla i det i rutan Övriga kostnader. Det samma gäller Materialkostnader som du skriver. Jag förstår att det blir ett merjobb och att det hade underlättat om det fungerade likadant som i Visma Administration. 

 

Du får jättegärna lämna ett förbättringsförslag direkt till våra utvecklare och produktspecialister. I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

Visma eekonomi önskemål.PNG

 

Önskar dig en fin dag!

// Anton