Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Periodisk sammanställning vid inköp mot kvitto - eEkonomi

Hej, Jag har en del adwordsutbetalningar som dras direkt från kortet varje månad. Detta är ju från Google och blir då klassad som EU-handel och ska bokföras därefter och det ska lämnas in en Periodisk sammanställning. 
Jag använder rutinen Inköp mot kvitto under Kassa och bankhändelser och väljer Reklam och PR. Momsen blir korrekt mellan 2614/2645 och ett kostnadskonto med rätt momskod. 
Problemet är att jag anger då Google som leverantör och på den leverantören har jag då angivit VATnr för att få detta upp i den Periodiska sammanställningen. Men om jag gör på detta sätt så kommer inte kostnaden upp på utskriften till den periodiska sammanställningen.
Om jag gör bokför kvittot som en faktura så kommer den upp på den periodiska sammanställningen, men detta är ju en mycket tyngre rutin för mig.
Är inte syfte med att ange en leverantör under INköp mot kvitto att den ska komma på rapporten för Periodisk sammanställning??
Bug?
1 SVAR 1
Bertil73
MEDLEM

SÄLJER du till kunder utanför Sverige?  Om inte, alltså att du enbart har INKÖP av varor eller tjänster utanför Sverige, så behöver du inte lämna periodisk sammanställning...