Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Postadress på fakturor till Hongkong - eEkonomi

Jag försöker göra en faktura till en kund i Hongkong men programmet kräver att jag lägger in 'postnummer' och 'postort' till kunden. Något sådant finns inte i Hongkong och om jag lägger in något godtyckligt dyker ju det upp på fakturan sedan. Hur kommer jag runt detta?
1 SVAR 1
Annie Karlsson
ANSTÄLLD

Hej hej!

Jag googlade lite på Hongkong och postal code och zip code och det verkar stämma att man inte brukar använda det där. På ett par sidor kunde jag däremot ändå hitta info om att det finns en "Postal code" som kan användas och den är 999077 för Hongkong. Jag vågar inte lova att de sidorna jag kikade på är tillförlitliga, så testa gärna själv och googla exempelvis postal code 999077 för att kontrollera de sidor du får träff på. Det var bland annat denna wikipedia-sida jag kikade på: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_postal_codes_in_China

Jag testade att ange 999077 som postnr och sedan Hongkong som postort och det fungerar fint att spara det i programmet. Kan det vara en lösning tror du? Alternativet är väl kanske att bara skriva nollor annars, men ser inte så kul ut.