Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Se gärna över indexeringar i fakturor

Hej!

Jag vet inte varför det står "Ny medlem" på mig i forumet jag har varit kund i 5 år här.

 

Om man går in på "alla fakturor" i ert system och sorterar på kundens namn så kan man inte längre söka då det blir timeout oavsett vad du söker.

 

Om man loggar ut, loggar in igen. Stänger fönster, öppnar igen. Tar CTRL + F5 så minns ni senaste sökningen jag gjorde och jag är därmed låst i det läget.

 

För en normal kund som inte är testspecialist till vardags så kan detta innebära onödiga ärenden till er kundservice. Lösningen ligger i att sortera på något annat, t.ex. sifferfält då fungerar sökningen igen eftersom det inte blir timeouts.

 

Vänligen se över era index då ni sannolikt vuxit snabbare än ni hunnit lägga erforderlig tid på att se över indexeringar och prestanda i databasen alternativt överväg att göra något åt timeout-situationen är mitt ödmjukaste förslag. 

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej!

Vi är medvetna om att du har varit en trogen forummedlem i många år men i samband med att vi bytte plattform för forumet startades systemets räkning om, men vi håller på att se över vilka benämningar som ska gälla i framtiden och kommer att justera detta framöver. 

 

Vad gäller indexeringen av fakturor så har jag bett en kollega på supporten att ta kontakt med dig så besvarar vi dina frågor i den kanalen istället. 

 

Ha en fin dag! 

Tinna