Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Sjätte krispaketet - omställningsstöd baserat på omsättningstapp

Hej är ny här! Hur visar jag på bästa sätt mitt omsättningstapp detta år mot föregående år gällande Endast månaderna Mars och April ? Hittar inget sätt att jämföra månader samt resultatrapporterna är per kvartal, så förklara gärna hur jag steg för steg kan påvisa mitt omsättningstapp för ansökan om omställningsstöd.

 

 

5 SVAR 5

Hej!

 

Du kan ställa in vilken period du vill i resultatrapporten eller kontoanalysen. Välj datumen 190301-190331 och sen gör du en för 200301-200331. Gör samma sak med april på båda åren. Om omsättningen minskat med minst 30 % så kan det bli aktuellt med ett omställningsstöd. Det går inte att söka stödet än men här finns mer info:

 

https://www.verksamt.se/driva/samlad-information-till-foljd-av-coronaviruset/omstallningsstod

 

De länkar även till skatteverket och regeringen för mer info.

 

Lyck till!

 

Mvh

Lovisa

Med vänlig hälsning

Lovisa Ljungvall
4L Ekonomi
0522-650100
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack Lovisa för snabbt svar, för 2020 verkar det funka men jag hittar inget sätt som funkar för föregående år. Får detta felmeddelande:

 

Citat Ej giltig bokföringsperiod

Resultaträkningen kan inte visas när den valda bokföringsperioden sträcker sig över mer än ett räkenskapsår. Har räkenskapsperiod 0501-0430.

Man får felmeddelande innan man justerat datumen i både från och till-rutan. 

Med vänlig hälsning

Lovisa Ljungvall
4L Ekonomi
0522-650100
Fd medlem
Inte tillämpbar

Så fort jag väljer något från 2019 så får jag det felmeddelandet, det kanske har att göra med att Jag haft bokföringen hos en revisor tidigare och importerat en SIE fil för 2019 ?

 

Min kollega som inte importerat någon SIE fil så funkar det utmärkt!

Ja, det verkar ju kanske vara något sådant även om det också låter märkligt. Låter annars som att räkenskapsåret är felaktigt inställt? Du får nog ringa supporten annars så får de koppla upp sig 🙂

 

Jag hade nog kunnat lösa det om jag hade kommit in i ditt program men så svårt att guida runt i alla inställningar i ett forum.

 

Lycka till!

Med vänlig hälsning

Lovisa Ljungvall
4L Ekonomi
0522-650100