Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Spara mail - eEkonomi

När jag hade Visma enskild firma kunde jag gå bakåt och läsa de mail jag hade skrivit i samband med att jag skickade fakturan. Nu har jag eekonmi och det funkar inte längre. Jag behöver kunna gå tillbaka och läsa vad jag lagt till i texten i samband med att jag mailar ut en faktura. Tacksam om ni kan fixa det inom kort tid./ Kristin
3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Kristin! 

Om jag förstår dig rätt vill du i eEkonomi ha en funktion där mailen som skickas till kunderna sparas så att du kan kika på skickade mail till respektive kund? Återkoppla gärna 🙂

Ha en fin dag!

/Lovisa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,
Det typiska use caset är:- Du har en obetald kund faktura och skickar en påminnelse..- Kunden hör av sig och säger att hen aldrig fått fakturan..
Nu vill du bevisa för kunden:- hur, när och till vem du levererat fakturan.
om du inte kan styrka att du faktiskt levererat en faktura vid den aktuella tiden så kanske du måste kreditera den och skapa en ny, alternativt ge kunden ytterligare 30 dagar att betala.
.. vilket bla. påverkar ditt cache-flow negativt !
MVH/Anders
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

Om du går in under Försäljning-Kundfakturor och markerar en faktura och väljer Öppna så har du information längst ner på fakturan hur den har skapats. Där får du information när den skapades och om den är utskriven som PDF eller skickad som e-post. Har du skickat den som e-post står det även till vilken e-postadress. 

Skulle det varit så att e-postadressen är ogiltig eller att fakturan av någon annan anledning inte har skickats iväg ska det visas med ett rött kryss.

Hoppas detta kan hjälpa er en bit på vägen ialla fall 🙂

Ha en fin dag!
/Jenny