Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Mats H1
NY MEDLEM

Statistik fler än 12 månader bakåt leverantörer

Hej Ser att fler frågat efter möjligheten att få fram statistik på leverantörer på samma sätt som vi kan få fram på kunder dvs statistik fler än 12 månader bakåt! Känns som en självklar möjlighet och något som de flesta användare borde se som en god hjälp till bättre kontroll på sitt företag, budget eller jämföra inköp / kostnader per leverantör år från år!  Ser att ni skriver att inga planer finns för denna lösning hoppas ni fixar detta och att fler frågar efter detta så det blir verklighet !  Mvh Mats

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Fd medlem 

 

Tack för att du hör av dig med ett förbättringsförslag till oss. Under våren 2022 flyttade vi önskemålshanteringen från forumet in i respektive produkt. 

Detta gjorde vi för att förenkla och förtydliga för våra användare. För att lämna ett önskemål direkt till våra utvecklare av Visma eEkonomi gör du så här:

 

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

eekförslag.PNG

 

Önskar dig en fortsatt fin dag 

//Tinna