Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Strul med att skicka e-faktura igen!

Då är det återigen problem emd att skicka e-fakturor. För mig som användare så får jag samma kryptiska felmeddelande som inte egentligen säger någonting om vad felet består i: 

"Fel vid sändning med AutoInvoice"

Det vore ju önskvärt om ni hade en högre tillförlitlighet på tjänsten. 
4 SVAR 4
NY MEDLEM

Re: Strul med att skicka e-faktura igen!

Nu efter ett antal försök gick det att skicka fakturan. Men jag tycker att det är fortfarande relevant att ni felsöker och förbättrar tillförlitligheten i tjänsten. 
COMMUNITY MANAGER

Re: Strul med att skicka e-faktura igen!

Hej! 

Missade att du skrivit i denna tråden också. Skönt att det har löst sig, men givetvis ska vi ändå kika vidare på vad som orsakar att du inte kunde skicka iväg fakturan tidigare under morgonen. 
NY MEDLEM

Re: Strul med att skicka e-faktura igen!

Och idag upprepas samma problem. Denna gång är det problem att skicka fakturan som brev via AutoInvoice. Börjar bli tröttsamt! 

Re: Strul med att skicka e-faktura igen!

Hej Max,


Tråkigt att det är fortsatt problem med e-fakturor för dig. Det ska inte vara något generellt fel med Autoinvoice längre, därför skulle jag vilja kolla lite saker för att kunna felsöka vidare i det och se om det kan vara problem i eEkonomi eller om felet ligger i Autoinvoice för dig.


Jag såg i din förra tråd att du fick "Fel vid sändning av autoinvoice"

- Är det samma felmeddelande fortfarande eller ändras det från gång till gång? Vad exakt säger felmeddelandet som du får nu?

- Är det olika felmeddelande när du skickar fakturor direkt som e-fakturor mot när du skickar dem som brev via autoinvoice? 


Återkoppla gärna så kollar vi vidare på ditt ärende!
/Theodor