Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

M Risberg
UTFORSKARE

Ta bort menyvalet Finansiering i eEkonomi

Jag vill genast ta bort menyvalet Finansiering i eEkonomi. Kan inte minnas att det alternativet funnits där förut. Har det det? (ovanför Appar och tillval)

 

Hur som helst: Jag hittar inte hur jag gör, inte heller under inställningar. Hur gör jag?

7 SVAR 7
M Risberg
UTFORSKARE

FÖRBANNADE NYA FORUMREGEL!

 

Varför får jag inte redigera mitt eget meddelande efter två timmar? VEM vinner på något sånt dumt?

 

Jag HATAR när administratörer ställer in sånt här skit. Jag tycker att tekniken ska vara här för oss, den ska inte regera över oss. Wtf! 😞

Visma?

 

Hade ju varit trevligt med ett bemötande, men men ..

 

Är väl bara jag, och den som gjorde tummen upp, som tycker det är smått äckligt med alla dessa lättåtkomliga finansieringsalternativ överallt i samhället - nu även mitt inne i mitt bokföringsprogram dessutom. Lite som om eEkonomi var reklamfinansierat.

 

Ni kan väl placera finansieringsalternativen i era budgetprogram istället? Det passar väl bättre där?

 

 

MEN: Stort tack för att ni gjort det möjligt att redigera inlägg efter utgången av två timmar i alla fall. 👍🏻👍🏻

Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

 

Tack för dina synpunkter och din feedback. 

 

Den flik för Finansiering som ligger till vänster i menyvalet i Visma eEkonomi går inte att plocka bort därifrån, men självklart tar jag med mig dina synpunkter gällande detta. 

 

Får du erbjudande om att sälja fakturor i Visma eEkonomi men inte önskar det, så går det att ta bort den funktionen under Appar och tillval - Visma Betalt Direkt - Uppe till höger kan du slå av "Visa erbjudande på kundfakturor" om du inte vill ha denna typ av finansiering. 

 

Ha en fortsatt bra dag! 

Hej och tack för ditt svar.

 

”Går” inte att ta bort tror jag inte riktigt stämmer. Jag hjälper er gärna om ni fastnat.

 

”Vill” inte ta bort är något helt annat.

 

Jag tycker iaf illa om detta. Får mitt ekonomiprogram att börja se ut som något billigt / reklamfinansierat.

 

Om eEkonomi inte bär sig så tycker jag att Visma ska ta mer betalt istället för att gå åt det reklamfinansierade hållet.

 

Synd.

Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

Jag uttryckte mig felaktigt i förra svaret. En bättre förklaring på det är att vi inte gjort det möjligt för användare att själva ta bort menyvalet Finansiering. Självklart vill vi inte att din känsla för eEkonomi ska vara så här. Tar med din feedback som förbättringsförslag till tjänsten. 

 

Anledningen till finansiering är att hjälpa den småföretagare som är i behov av dessa lösningar. Är du inte intresserad av att sälja dina fakturor har du möjlighet att stänga av detta under Appar och tillval. 

 

Återigen tack för dina synpunkter och feedback. 

Det är tråkigt att höra att ni inte gjort det möjligt att stänga av såna delar av eEkonomi som får det att likna en reklamfinansierad tjänst, inte ens genom att låta oss betala för det. Men jag vill ändå rikta ett tack till dig för att du svarade och för din professionella attityd.

 

Ta gärna med dig förbättringsförslaget. Såna här saker spelar absolut in vid mitt årliga beslut om att fortsätta som kund eller pröva en konkurrent.

 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

 

Även jag är allergisk till denna typ av reklam och hade tänkt att lägga en forumpost men hittade denna.

Nu har jag stängt av den via appar och tillval så jag slipper se den i framtiden så då har jag inga mer synpunkter än att man själv borde få aktivera den istället för att den automatisk ska vara aktiverad.

Hälsningar

Roger