Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Varför har inte jag funktionen avstämning - eEkonomi

Jag kan inte gör månads avstämningar.....fungera det inte på visma online visma eEkonomi??? Har bara årsavstämning. 
Hur installera jag det??? 
4 SVAR 4
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det borde verkligen finnas men jag tror inte det finns annat än årsavstämningen. Jag röstar för att det blir en avstämningsmodul som i Administration!
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Kwega,

Du har Visma eEkonomi Smart och i ditt program så saknar du ingen funktion.
Vart har du sett/läst eller hört att du ska ha en funktion med månadsavstämningar?

Precis som du skriver så finns det en funktion för årsavstämning när det är dags för det. Är det nån sådan funktion som du hade önskat fast för månadsvis avstämning?

Om man jämför med den funktion som finns i Visma Administration så kan du i ditt eEkonomi gå till Bokföring - Rapporter och ta ut rapporterna Obetalda kundfakturor och Obetalda leverantörsfakturor på den sista i månaden och jämföra detta med huvudbokens konton 1510 och 2440.
Ditt företagskonto stämmer du enkelt av med att jämföra saldot i bokföringen med ett kontoutdrag från banken.

Ha en fin dag!

/Cecilia

För oss som jobbar som redovisningskonsulter så är det snyggt och rekorderligt att kunna dokumentera att man stämt av diverse balanskonton en viss period. I Visma admin sköter Du det snyggt i Avstämningsfunktionen månadsvis eller vid ett visst datum. Detta är klart önskvärt att det finns en motsvarande funktion i eEkonomi! Att skriva ut diverse rapporter är att gå ett steg tillbaka i utvecklingen.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Markus,

Jag är helt med dig i det du skriver, och här har vi som programleverantör såklart ett ansvar att stötta den här utvecklingen.

När det gäller avstämningar, vet jag inte om du tittat något på Visma Advisor Period & År? Det är tjänst som vi lanserade under 2017 och där man med en smidig direktintegration mot Visma eEkonomi och med hjälp av automatiska avstämningar och checklistor sköter bl a löpande avstämningar, men även bokslut och deklaration. Idag finns det stöd för K2, men här kommer såklart även Enskilda Firmor och K3 att fungera på sikt.

Tack för ditt inlägg

/Victor