Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

hygge_1
UTFORSKARE

Varför vet inte Visma Lön Direkt Skatteverkets datum?

Hej!

 

Här kommer ett förslag på en förbättring.

 

Datum för arbetsgivardeklaration är ju givna av Skatteverket. Varför måste jag ändå manuellt ange detta datum när jag gör en arbetsgivardeklaration?

 

Screenshot from 2024-06-07 11-13-13.png

 

 

Screenshot from 2024-06-07 11-04-44.png

 

Mvh

4 SVAR 4
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @hygge_1 

 

Tack för att du kontaktar oss. 

 

Jag framför ditt önskemål till våra produktspecialister och om du kommer på något annat förbättringsförslag får du gärna registrera det själv via knappen Feedback och förslag längst ned på sidopanelen. Klicka på den för att komma till förslagssidan där du trycker på knappen Lämna förslag och fyller i dina önskemål i formuläret.

 

 

Ha en fortsatt fin dag. 

/Tinna

hygge_1
UTFORSKARE

Tack för att du tog detta vidare. Jag skulle ändå gärna vilja hör vad resonemanget är bakom den nuvarende logiken. Har jag kanske missat något?

Hej @hygge_1 

 

Anledningen till varför det fungerar som det gör är ingenting vi har möjlighet att bemöta eller resonera om här i forumet eftersom detta är något som hanteras och bestäms av vår utvecklingsavdelning. Om du vill får du gärna slå en signal till supporten så får ni tillsammans avgöra om det är något du har missat samt hur du utnyttjar programmets funktioner smartast. 

 

Skulle det vara så att våra utvecklare har några följdfrågor kring ditt önskemål så hör de av sig. 

 

Ha en fin dag och välkommen att kontakta supporten

/Tinna

hygge_1
UTFORSKARE

Äsh, jag har inte tid att ringa och berätta detta för supporten när jag redan berättat det här. Hoppades att forumet skulle vara en snabbare väg till respons.