Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Visma eEkonomi Deklaration frågor

Hej!
Jag ska göra mitt första förenklat bokslut, än så länge har jag inte hunnit kolla upp hur det ska se ut, men undrar om det är värt att köpa Visma Deklaration för enskild firma? Eller behöver jag ändå göra massa pappersarbete själv/träffa redovisningskonsult? 
Jag har aldrig gjort deklaration själv, har alltid varit anställd och fick bara ett mail från SKV att skriva under när det var dags att deklarera. Hur gör man nu när jag är både anställd och driver eget? Ursäkta dumma frågor, vill bara göra rätt från början så att jag slipper rätta massa fel efterhand. 
Tack!
Mvh Mira

3 SVAR 3

Om jag inte har helt fel så behöver du ett deklarationsprogram för att kunna göra en komplett deklaraton. Mitt råd är att ta hjälp av någon som kan.
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej mira,

Det är alltid bra att ta hjälp av en redovisningskonsult eller byrå. Vi hjälper dig gärna att komma i kontakt med en byrå i din närhet som kan Visma eEkonomi. Du kan söka i vår tjänst Hitta en redovisningsbyrå.

Däremot beroende på hur stor din verksamhet är så tror jag att om du känner att du har koll på dina siffror så klarar du säkert av att göra deklarationen själv.
Väljer man att aktivera tillvalet Deklaration så hämtar den modulen dina siffror/värden från eEkonomi och läser över till deklarationsdelen.
Du kan läsa mer om detta tillval i den skrivna hjälpen för Deklaration och  Vanliga frågor  .

Deklarationsmodulen är som sagt ett tillval och det kostar för en enskild firma 69 kr per månad. Du kan se mer vilka tillval som finns och priser för dem på vår hemsida.

Ha ett gott nytt år!
/Cecilia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tusen tack Cecillia!

Jag ska få hjälp av en redovisningskonsult, har redan pratat med en här på forumet som jobbar i Visma och kan hjälpa mig med min deklaration 🙂 
Visste inte att en sådan karta med kontakter fanns, man lär sig nåt nytt hela tiden 🙂 

Gott nytt år! 
Mva
Mira