Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

eken23
NY MEDLEM

Visma eEkonomi startar med Visma Lön Smart

Hej,

Sedan vi bytte från Visma lön till det webbaserade Visma Lön Smart, så startar Visma eEkonomi konstant med lönefliken Lön Smart istället för Startsidan. Hur ändra, eller är det en bugg ni kommer att fixa?

 

Likaså har Visma eEkonomi nu återigen börjat skicka meddelande om tid för momsdeklaration när vi inte är momspliktiga. Något har ändrats på er sida. Kom också i samband med Lön Smart.

 

Mvh/Lars

1 GODKÄNT SVAR
Malin Kjellberg
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Nu kommer man inte längre till Visma Lön Smart och Kalender när man klickar på ikonen för Visma eEkonomi, utan landar istället på Visma eEkonomis startsida. Så det problemet är nu löst 🙂

 

/Malin

Visa lösning i originalinlägg

7 SVAR 7
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej Lars!

 

Just nu hamnar du på startsidan för Visma eEkonomi för att Visma Lön Smart i dagsläget inte har en egen startsida. Planen är att Visma Lön Smart ska få en egen startsida likt eEkonomi. Vi har mer information och uppdaterar löpande i den här tråden, vill du få notiser när vi uppdaterat med ny information kan du alltid välja att prenumerera på tråden.

 

Gällande meddelandet om momsdeklarationen så kan programmet ibland haka upp sig på momsdeklarationen, även om du har ställt in det i företagsinställningarna. Du kan åtgärda det genom att gå in under Företagsinställningar, tillfälligt ändra till att ni är momspliktiga och spara. Uppdatera sidan och byt sedan tillbaka till inställningen Ej momspliktig.

 

Önskar dig en fin kväll!

/Tinne

 

 

 

Hej Tinne,

Du vände på vad som händer. Jag startar eEkonomi, men hamnar inte på Startsidan i eEkonomi, utan Kalendariet i Visma Lön Smart direkt. Men det kanske löser sig när Lön Smart får en egen startsida. Jag kan leva med det. Ska testa tipset om momsinställningen.

Mvh/Lars

 

 

Har samma problem sedan jag aktiverade Lön Smart. Hamnar alltid på Lön Smart -> Kalender när jag loggar in i Visma eEkonomi.

 

Länken jag går till för att logga in är:

https://eaccounting.vismaonline.com

 

När jag loggat in redirectas jag automatiskt till:

https://eaccounting.vismaonline.com/#/cloudpayroll/calendar

 

eken23
NY MEDLEM

Ps) Hur länge räknas man som "Ny Medlem"? Jag är inne på 7:e året! 😎

Hej @eken23!

Hoppsan, jag menade såklart att du hamnar på kalendariet i Visma Lön Smart! Ibland blir det snurrigt...

Vi arbetar på att lösa det, som du kan se i tråden jag länkade till.

 

Vi har sett att det är en del av våra äldre användare som fortfarande har ranking som ny medlem. När vi bytte från den gamla plattformen i forumet så gick det inte att migrera den gamla datan till den nya plattformen, vilket är anledningen till att du står som ny medlem. Vi håller på att ta fram ett nytt rankningssystem som vi hoppas kommer att fungera bättre och ge en mer träffande rankning än vad vi har idag.

 

Det värmer att höra att du varit med oss i forumet så länge, sju år som medlem är inte fy skam! Jag förstår att du kanske inte känner dig som en ny medlem då 🙂

 

Önskar dig en fin helg!

/Tinne

Hej Markus!

 

Just nu så kommer alla användare direkt till kalendariet i Visma Lön Smart, även om man väljer Visma eEkonomi. Det är något vi arbetar på att lösa.

I mitt första svar så har jag länkat till en tråd där du kan följa våra löpande uppdateringar.

 

Trevlig helg!

/Tinne

Malin Kjellberg
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Nu kommer man inte längre till Visma Lön Smart och Kalender när man klickar på ikonen för Visma eEkonomi, utan landar istället på Visma eEkonomis startsida. Så det problemet är nu löst 🙂

 

/Malin