Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

eEkonomi: Bokföring -> Rapporter -> Kommande periodiseringar

eEkonomi: Bokföring -> Rapporter -> Kommande periodiseringar,  fungerar sisådär, tycker jag.

Ville få ut en skriven lista på periodiseringarna på samtliga konton från 1710 - 1790. Det kom ut, fast spegelvänt. Den började alltså med 1790 och betade sig bakåt ju längre ned på papperet man kom.

Ville då ta ut en lista för enbart 1710, då fick jag ut samma lista en gång till. Testade då med 1720 och fick samma sak igen: en lista som började med 1790 och slutade med 1710.

Gissar att det inte är tänkt att den här funktionen ska vara så här, så det vore bra om det här kunde fixas. Tack på för hand.

Med vänlig hälsning Lena
2 SVAR 2

Re: eEkonomi: Bokföring -> Rapporter -> Kommande periodiseringar

Hej Lena,


Jag tycker det låter märkligt att ditt urval av konto inte gör att rapporten kommer med enbart det kontot. När jag testar hos mig fungerar det att göra urval på t.ex. enbart konto 1790 genom att skriva in det i både rutan för från konto och till konto. Om du testar på nytt hos dig, fungerar det nu eller är det samma problem? Har du märkt skillnad som du testar i någon annan webbläsare?


Gällande sorteringen är det så den fungerar i dagsläget, med att kontona kommer i fallande ordning. Om jag förstår ditt önskemål korrekt hade du velat få rapporten med kontona så som du gör urvalet, alltså med "lägsta" kontot först och sedan i stigande ordning desto längre ner på rapporten man kommer? Jag tar ditt önskemål vidare till vår utvecklingsavdelning och om det är fler användare som önskar samma förändring får ni gärna rösta eller kommentera i tråden.


Ha det fint!
/Theodor
NY MEDLEM

Re: eEkonomi: Bokföring -> Rapporter -> Kommande periodiseringar

Det var ett bra tips att byta web-läsare. Har använt Edge, men det fungerar i Firefox att få ut ett konto i taget. 

Att listan kommer ut i omvänd ordning 1790 -> 1710, bör det väl ändras på. Om jag tar ut en kontoplan börjar den ju med 1010 och inte med 8999, eller hur?

Med vänlig hälsning Lena