Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

jämförelse eFörening med eEkonomi Smart?

Hej!

Vi vill uppgradera vår Visma förening till en webbaserad lösning så jag undrar om det finns någon bra jämförelsetabell med funktionaliteten för eFörening och eSmart?

Behöver man fler eSmart licenser då vi i dagsläget har två föreningar i vår nuvarande lösning. Eller egentligen 1 förening och den andra istället för att använda resultatenheter/projekt lösningen.

//Johnny
3 SVAR 3
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Johnny,

Jag har bett en kollega som har support på både Visma förening och Visma eEkonomi Smart för förening att ta kontakt med er idag.
Får vi ej tag i er så mejlar vi istället.

Ha en trevlig helg!
/Cecilia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Vår förening är också nyfiken på vad det skulle innebära att byta fån Visma Förening till Visma eFörening. Vad är eSmart?
Cykelfrämjandet.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Cykelfrämjandet,

Visma eEkonomi Smart är ett webbaserat program med bokföring och fakturering. Du kan läsa bäst om Visma eEkonomi Smart för föreningar på vår hemsida. På den länkade sidan kan du lite längre ner trycka på Visa alla funktioner för att se alla de funktioner du kan dra nytta av med Visma eEkonomi Smart. Om du vill ha mer information om hur de olika programmen skiljer sig så kan du kontakta vår försäljningsavdelning på 0470-70 61 00 eller på forsaljning.spcs@visma.com

Återkom i tråden om du har några fler funderingar om programmen. Ha en fin dag!
/Fanny