Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
anette24
NY MEDLEM

två företag öppna samtidigt

Vi använder e-ekonomi via Byråstöd för några kunder. När vi arbetar med ett av dessa företag, och sedan öppnar ett annat för att därefter gå tillbaka till det första (som fortfarande ligger på egen flik) så "tänker" e-ekonomi och säger att det var längesedan du var inloggad (1 minut) och öppnar upp det andra företaget även i denna flik! Plötsligt har man samma företag öppet på två flikar. Kan man ändra någon inställning för att undvika detta?
1 SVAR 1
VictorMagnusson
ANSTÄLLD

Re: två företag öppna samtidigt

Hej Anette,

Det stämmer mycket riktigt precis som du skriver att när du öppnar företag nummer två, då blir du utloggad p.g.a inaktivitet i det första bolaget du hade öppnat. Detta har att göra med den tekniska lösningen för detta, när man jobbar i dels ett installerat program (Byråstöd) och dels en Internettjänst eEkonomi. Detta är inte helt enkelt att lösa tekniskt och ett problem man slipper om både Klitenthanteraren och bokföringsprogrammet är Internettjänster.

Jag bjuder in fler till den här tråden, för att se om fler skulle vilja ha en lösning där man kan arbeta med flera kunder samtidigt.

Är det fler som skulle vilja ha lösningen att man kan jobba med flera flikar samtidigt? Vet att det finns byråer som uppskattar nuvarande lösning, då det minskar risken för att göra fel, då man hoppar mellan olika företag.

Tack för din fråga.

/Victor