Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Maria 157
NY MEDLEM

Ändra i faktura-mallar

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2019-11-11 13:10 )

Jag har jobbat med Vismas system i många år och tjänsten för att ändra i fakturamallarna är fortfarande från stenåldern och i bökiga formler. Vismas lösning på detta är att supporten inte längre får hjälpa till med den värdelösa funktionen. Ska vi behöva byta leverantör för att få mallar som passar kunden eller ska Visma ta sitt ansvar och göra mall-funktionen vettig.

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Ändra i faktura-mallar

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2019-11-11 13:10 )

Hej Maria 157!

 

Malleditorn är en stor och komplex funktion i programmet. Det är en stor fördel då det finns stora möjligheter att individanpassa utskrifter, men jag förstår att det även tar tid att sätta sig in i funktionen. Att göra om programdelen skulle innebära ett stort arbete och i dagsläget finns det andra saker som behöver prioriteras den närmaste tiden. 

 

Som hjälp framåt för både dig och andra användare vill jag rekommendera våra supportdokument och filmer. Dessa hittar du i hjälpavsnittet Gör malländringar

 

Är det så att du vill ha hjälp med mer avancerade malländringar vill jag även slå ett slag för våra duktiga partners som kan bygga mallar specifikt för dina behov. Du hittar kontaktuppgifter till våra partners på vår hemsida: 

https://vismaspcs.se/kontakta-oss/partners-och-aterforsaljare

 

Jag hoppas att dessa två tips kan hjälpa dig och andra användare vidare.

/Joanna