Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Autoinvoice och offentlig sektor

Hejsan,
Jag har kunder somlevererar till offentlig sektor vilka ska kräva e-faktura fr o m 1⁄4. Har lagt inorg. nr på samtliga av kundens kunder som ska få e-fakturor men får inte”knappen” kontrollera ”upplyst” för att se om kunden kan ta emot e-fakturor.
När jag sedan försöker fylla i en e-postadress förkontakt under inställningar så får jag beskedet att detta org. nr inte finnshos er, vilket det ju inte gör då jag är kunden hos er via minredovisningsbyrå.
Hur göra för att kunna fortsätta hjälpa min kundmed sin kundfakturering ?

4 SVAR 4
Assistent
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Om du inte gått till Företagsinställningar/Min sida/internet tjänter och bockat i Skicka Visma Autoinvocie uppe till höger (kommer inte ihåg exakt texten). Då ska kontrollera bli klickbar.

Fd medlem
Inte tillämpbar


Det går ju inte då jag får beskedet att "du har inte tillgång till något företag på vismaspcs.se med det organisationsnummer som är angett i företagsinställningar.

Låter som du inte tecknat tjänsten hos Visma.
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej Kalle 0511,

För att du ska kunna använda våra tjänster behöver företaget finnas upplagt hos oss. Du får därför gärna kontakta vår supportavdelning så kan vi hjälpa dig med att komma igång med tjänsten. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida https://vismaspcs.se/kontakta-oss

Ha en fin dag!
/Joanna