Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Erik Gustav
MEDLEM

Bilagor till leverantörsfakturor

Använder Visma Administration 500. Har noterat att bilagor till leverantörsfakturor inte går att få fram på sidan för inläsning av underlag. Detta är en brist eftersom informationen i bilagan kan behövas för att kontera rätt. Bilagan finns däremot att läsa när leverantörsfakturan är bokförd. Har påtalat detta för Visma Support som har framfört problemet till Vismas programutvecklare. Hoppas på en lösning smart! 

Vill lägga till att i bokföringsläget för leverantörsfakturor borde bilagan komma upp automatiskt (via spårning, bilaga) på samma sätt som underlaget/fakturan kommer fram. Som det är nu, måste man leta fram bilagan i en lista över autoinvoice bilagor. Krångligt!

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Erik Gustav !

 

Tack för att du delar med dig!

 

Vi har haft kontakt med Erik kring arbetssättet för att få en fullständig bild av önskemålet till vår utvecklingsavdelning, men om ni är fler som ser denna tråd vill jag även passa på att lyfta möjligheten att lämna önskemål om förbättring direkt via programmet. Beskriv gärna ert arbetssätt så att vi får en bättre bild över hur förbättringen kan underlätta ert arbete.

 

Ni når formuläret genom att klicka på Förbättringsförslag uppe till höger på startsidan:

JoannaNorlander_0-1667293489964.png