Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Duplicerade artiklar vid uppdatering till SQL - Administration

Vi har testat att installera version 2018.03 på en standalone för att testa prestanda m.m. När vi har uppdaterat företaget får vi massor med artiklar som är dubbletter dvs 2 av varje och dessa är identiska. Gemensamt verkar vara att alla har samma huvudleverantör. I företagets gamla version (2017.0) har vi en (1) artikel med detta problem och det är samma huvudleverantör på denna. Jag misstänker att ni behöver rätta i vår säkerhetskopia men vi har lite svårt att vara utan den någon längre stund, tar det lång tid att lösa ett sådant problem? Vi har ett gammalt support ärende på detta felet och vi har försökt rätta till det enligt era anvisningar men det återstår bara rättning hos er. Jag vill i så fall ha tillbaks rättningen i den gamla versionen eftersom vi ska uppdatera i samband med serverbyte.

För övrigt blev jag förbluffad över hur snabbt den gjorde journaler och skrev ut statistik m.m. En lagerjournal som kunde ta en timme att köra tidigare tog nu mindre än en minut. Galet bra!! Jag hoppas att det fungerar lika bra när vi kör en serverinstallation.

Mvh Magnus
1 SVAR 1
NY MEDLEM

Re: Duplicerade artiklar vid uppdatering till SQL - Administration

Hej Diodhuset!

Detta verkar konstigt. 
Vi skulle vilja ha in en säkerhetskopia från dig för att titta på detta. Jag kommer skicka ett mail till dig med instruktioner hur du skickar in till oss. 

/Linnea