Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Henrik10
NY MEDLEM

Gå tillbaka till gamla Visma Administration

Efter lång väntan så tog vi steget att "uppgradera" till version 2018.1 i helgen. Nu när användarna är tillbaka upptäcker vi att systemet går extremt långsamt i vissa delar och att hela servern får kraftigt nedsatt prestanda. Dessutom har flera funktioner i systemet förändrats till det sämre för användarna. Jag ser att fler klagat på det. Mycket besviken på att ni släpper en så här usel produkt. Jag ser tyvärr ingen annan utväg just nu än att backa tillbaka till 2017-versionen utan SQL. Hur går man till väga? 

2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej, 

Enda sättet att "backa" är att göra en komplett avinstallation av Visma Admin SQL, installera föregående version (2017.x), och återställa er senaste säkerhetskopia som togs i en version av Visma utan stöd för SQL. 

D.v.s., arbetet som ni gjort i Visma Administration sen ni uppgraderader till SQL är ogjort och måste göras om på nytt igen efter att ni backat. 
Helena Andersson
ANSTÄLLD

Hej Henrik
Ledsamt att höra att du inte är nöjd med senaste versionen. Vad gäller prestandan kommer den att bli bättre och bättre i de delarna som är långsamma idag. Vi uppdaterar med nya versioner betydligt snabbare och mer löpande än vi gjort tidigare så du får en bättre och snabbare produkt. Detta är också ett arbetssätt som vi kommer att hålla, det blir inte bara en version om året utan flera. Tanken är att produkten ska vara så snarlik som tidigare alltså ingen förändring i funktionaliteterna. Dock kan inte allt hanteras exakt lika i en dBase som i en SQL-databas.