Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

danielbkvist
MEDLEM

Importera tidigare år från Administration till eEkonomi

Hej!

För drygt en månad sedan förde vi över bokföringen från Visma Administration 500 till Visma eEkonomi med Visma eEkonomi Converter. Vi har sedan upptäckt att det första av våra hittills fyra bokföringsår av någon anledning inte kom med i överföringen!

Går det att på något vis importera i efterhand utan att behöva starta om företaget? För då försvinner ju det vi bokfört efter överföringen? Det första årets bokföring finns ju fortfarande i Administration, men det vore ju praktiskt att kunna få in verifikationerna även från första året så man kan minimera växlandet mellan programmen!

Tack på förhand!


Med vänlig hälsning
Daniel Kvist
Ess Vägsystem AB

2 SVAR 2
Amanda Granath
ANSTÄLLD

Hejsan!

Vid överföringen från adminstration kommer endast de två senaste bokföringsåren över till eEkonomi. Men om ni tar ut sie-filer ifrån administrationsprogrammet för de tidigare bokföringsåren så kan ni importera dessa manuellt i eEkonomi. Så har du lagt in åren 2018 och 2019 i eEkonomi så börjar du med att skapa 2017 under Inställningar- räkenskapsår och IB - Nytt räkenskapsår. Därefter importerar du din siefil under Inställningar- Import /export- SIE - import och export av bokföringsdata - Ny import.
När det är gjort så kan du lägga upp 2016 och sedan fortsätta i den ordningen. 

Hoppas det var till hjälp.
Ha en fin dag.

/Amanda

Har inte hunnit ta tag i det förrän nu, men det fungerade kanon!
Tack för hjälpen 🙂

// Daniel