Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Therese3
NY MEDLEM

Journalkörningar utan att skriva ut & journalkopia

Hej

Jag tycker att funktionen "journal" känns väldigt ålderdomlig. Varför finns det inte möjligheten att spara, dvs inte skriva ut varken till skrivare, pdf eller fil? Det känns också märkligt att det inte går att få en journalkopia. Det går ju att ta fram informationen under "gamla journaler", men inte med original-layouten.

1 SVAR 1
Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej!

I Visma Administration behöver du skriva ut journaler till skrivare, fil eller pdf för att de ska bli godkända. Och det är också då som de bokförs om du har automatisk bokföring. I vårt program Visma eEkonomi bokförs allting direkt när du tex skriver ut / skickar en faktura, så detta programmet kanske fungerar bättre för dig än Visma Administration. 

När det gäller journalkopior så kan du bara skriva ut en journal en gång, just för att det är då de bokförs. Så vi har en journalkopia under gamla journaler som visar all information men med annat utseende. Är det så att du ofta vill skriva ut en kopia av en utskriven journal, så kan ju ett alternativ för dig vara att ta journalerna till en pdf-fil och sen kan du skriva ut pdfen hur många gånger du vill. 

//Linnea