Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Jensen
MEDLEM

Separat bokföring Norge

Vi har gjort jobb i Norge och kommer fortsättningsvis göra något enstaka jobb är det meningen.

Vi har registrerat oss i Norge för moms och måste som vi förstår ha dubbel bokföring så vi kan köra ut en separat momsredovisning för  Norge. Tänkte göra ett eget företag för Norgefilialen (Visma 500) men det fungerar inte för det går inte att lägga upp ett företag med norskt org.nummer.

Hittar inga bra trådar om detta, har ni några förslag om hur man enkelt löser detta, vissa saker måste man ha med på fakturorna till Norge så det hade varit fint om man kunnat använda det program man redan har.

2 SVAR 2
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @Jensen!

 

Här tänker jag att det är viktigt att du har ett program som stödjer Norges ramverk för bokföring eftersom det kan skilja sig mellan olika länder.

De bokföringsprogram som vi har på Visma Spcs är utvecklade för svenska företag och regler, vilket är orsaken till att det inte går att lägga upp företag med utländska organisationsnummer.

 

Visma finns ju tur nog även i Norge, så ta gärna kontakt med dem för att se om de har ett bokföringsprogram som kan passa dina behov? Här hittar du Visma i Norge.

 

Önskar dig en fortsatt fin fredag och trevlig helg!

/Tinne

Jensen
MEDLEM

Hej Tinne!

Tack för snabbt svar men vår verksamhet i Norge kommer inte vara jättestor så att köpa ett helt nytt program för den delen känns som överkurs.