Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Skriva ut momsrapport på nytt

Kan man skriva ut momsrapporten igen efter att den är godkänd och bokförd ?

5 SVAR 5
KenArd
CHAMPION

Hej Leo Elander,
Då måste du stryka raderna på verifikationen som skapades i samband med momsrapporten, då kan du skapa den i gen och skriva ut på nytt.

MVH

Kenneth
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det borde finnas en funktion att skriva ut den igen då ex skrivaren inte funkat mm.
Kan inte visma lösa det på något sätt?
Mvh
Madelen

Tack, jag lyfter det för vår utvecklingsavdelning.
Ett tips är att skapa fil av momsredovisningen. Dels en .pdf om du vill kunna kika på den i efterhand (detta väljer du i utskriftsdialogen, och dels en .eskd-fil som du kan läsa in direkt på Skatteverkets sida (inställningen för detta gör du under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Moms).
Anna Svensson
~Content producer, Visma lönefamilj~
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det går visst att skriva ut den igen utan att stryka rader. Om du inte har verifikationer med momsbelopp på samma datum som momsrapporten är skapad på så skriv ut den igen men en dag tidigare som slutdatum. Annars kan du ändra bokföringsdatum för omföringen av momsrapporten till en dag längre fram. Ex.vis aprils till den 1 maj. Då kan du skriva ut hela momsrapporten igen för hela april men tänk på att inte godkänna den igen efter utskrift för då blir omföringen dubbelt.
Marie J
NY MEDLEM

Ja detta är en jätteklumpig grej som Visma har. Tror det bara är visma som har så här. Andra program jag har använt kan man skriva ut momsrapporten hur många gånger som helst. Varför ska man behöva gå in och stryka rader, eller mixtra med datum för?!

Jag sparar alltid i pdf, men det händer att jag glömmer det och då måste man gå in och göra 10 moment extra bara för detta! Praktikanter, eller nya anställda som kommer hit, glömmer hela tiden att spara som pdf, och då ska man gå in och stryka och göra om . Jätteonödigt extrajobb.

Att det år 2019 ska behöva lyftas med 'utvecklingsavdelningen' är egentligen otroligt...man förstår ju att de som jobbar på visma aldrig jobbat med bokföring i verkligheten.