Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Söka i leverantörsreskontra och kundreskontra på organisationsnummer

Det skulle vara till stor hjälp om det gick att söka på organisationsnummer företag i leverantörsregistret och kundregistret. Kanske skulle man även kunna ha det fältet som tillägg att kunna söka på även i reskontran.

4 SVAR 4
KenArd
CHAMPION

Hej Agneta F,
Kolla här;)MVH

Kenneth

Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Saknar att kunna söka på organisationsnummer under Kunder och Leverantör.

Jag saknar att under KUNDER och LEVERANTÖRER kunna söka/sortera efter organisationsnummer, vilket skulle förenkla många gånger.

Idag går det enbart att söka/sortera på: kundnr/levnr, namn, postnummer (enbart under kunder), kortnamn, sortbegrepp och tel (enbart under leverantörer).

Alltid något, men detta sätta är omständigt och inte alls lika smidigt som sökningen man enkelt kan göra i listläge.
Marita Jonsson
CONTENT PRODUCER

Hejsan Olof!

Från version 2018.5 har vi gjort om hanteringen på sök. I listläget inne på exempelvis Kunder, så finns nu en ruta överst i kolumnen där du kan skriva in företagsnamnet på det företag du letar efter. Söker du efter organisationsnummer så kan du lägga till det fältet i listan genom att högerklicka längst upp i kolumnen, klicka på Organisationsnummer, klicka på översta pilen och du får en kolumn längst till höger med organisationsnummer. Nu är det bara att söka i denna kolumnen också. 

Läs mer om Söka poster »