Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Söka på leveransdatum

Ofta vill jag kunna söka på andra ord än de som är förvalda, kan ni inte göra fler sökfunktioner som underlättar mitt dagliga arbete?

5 SVAR 5
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Eva!

I vilka lägen önskar du ha dessa sökmöjligheter? På nedan bild visar jag hur man t ex kan göra urval på just leveransdatum på kundfakturor. Är det något i stil med detta du efterfrågar? Återkom annars med lite mer specifika krav så kikar vi vidare på ärendet.Tack för ditt inlägg!
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej.

Jag gjorde som du sa, men fick med alla order som ska levereras efter det datum som jag väljer. Jag vill ju bara ha de som ska levereras det datumet som jag väljer.

Hur får jag till det?

Ursäkta om mitt svar tog tid, jobbar bara två dagar i veckan.


God Jul och Gott Nytt År önskar jag alla i supporten och här på forumet 🙂

Med vänlig hälsning Eva Sangheim

Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej Eva!

Det blir inte inte färre fakturor i listan när du söker på leveransdatum, det som sker är att du via de två knapparna med pilar åt höger eller vänster som är precis under sökknappen i bilden ovan kan bläddra mellan de fakturor som har det leveransdatum du söker på. 

Vill du ha ut en utskrift på vilka fakturor som har ett visst leveransdatum kan du skriva ut tex ett Fakturasammandrag och göra urval på leveransdatum. 

God Jul och Gott Nytt År. 

//Linnea

Hej Linnea,

HUR gör jag för att på utskriften Fakturasammandrag få med leveransdatum från fakturornas artikelrader, alltså inte bara från "fakturahuvudet"?

Jag har flera olika leveransdatum (och även flera olika resultatenheter, som innebär samma problem vad gäller statistiken) på en och samma faktura, men det verkar som att bara det som står i "fakturahuvudet" är det som kommer med till statistiken i Fakturasammandrag... Jag tycker INTE det känns som ett lockande alternativ att göra en faktura per leveransdatum och resultatenhet.

Finns det någon på företaget som känner till ert gamla Avendo Ekonomi 40? Det fungerade perfekt för våra behov, och det är trist att det visade sig att vi bytte ner oss, när vi vid årsskiftet bytte till Administration 500. Har ni planer på att förbättra statistiken i programmet? Kanske i samband med databasbytet i slutet av sommaren? Kan man personligen vända sig till någon hos er, någon med teknisk kunskap och som är lite mer insatt än "rådgivarna" på chatten? Skulle gärna bolla flera idéer som jag tycker saknas i programmet...

Mvh Jessica

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Eva!

Från version 2018.5 har vi förbättrat sökmöjligheterna då du i listläget kan göra urval direkt i en kolumn. Jag tänker att detta kan hjälpa dig när du söker på leveransdatum. 

Först kan du lägga till Leveransdatum i listläget, så att du får med den i en kolumn. Högerklicka i tabellens huvud när du står i listläget under Kundfakturor och välj Kolumninställningar. Här markerar du Leveransdatum och klickar på knappen för pil åt höger. Nu kommer denna kolumn längst till höger. Nu kan du söka i kolumnen Leveransdatum. Läs mer  i versionsnyheter »