Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

nicke_7
MEDLEM

Utskrift av artikeletikett med urval prisändringsdatum

Hej
Vi saknar prisändringsdatum för Urval på artikeletiketter, vid tex prisändringar vill man bara skriva ut de varor som fått nytt pris, tacksam om ni har en lösning på detta?

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @nicke_7 

Tack för att du skriver till oss i forumet. 

Vi har ingen färdig lösning för detta i programmet och vi själva har inte support på lite större malländringar så därför rekommenderar jag att du kontaktar någon av våra kunniga partners som kanske kan hitta en lösning till dig. Kontaktuppgifter till våra partners hittar du här.

 

Vill även slå ett slag för tipset Hantera malländringar i Visma Administration där vi sammanställt information kring malländringar. 

 

Önskar dig en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka till forumet. 

//Tinna

nicke_7
MEDLEM

Hej
Konstigt att det inte ska gå att fixa en standard sak i ert program Urval, det jag hänvisar är standard under Artiklar,  Skriv ut Artikeletikett under 

Urval , dvs i Urval behöver ni bara lägga till prisändringsdatum, har gjort flera egna rapporter men dessa måste hämtas från inlästa rapporter 

och det tar längre tid för de som ska jobba i programet?

Hej @nicke_7 

Jag framför detta till våra produktspecialister samt rapporterar det som ett förbättringsförslag som vi får utvärdera framöver. 

 

Tack för att du hörde av dig och ha en fortsatt fin dag!

//Tinna