Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Utskrift av "gamla" artiklar

Hej! Vi har fått lov att skicka tillbaka artiklar som inte sålts på ett år dvs fortfarande ligger kvar på hyllan. Jag skulle vilja skriva ut en rapport med bara gamla artiklar. Går det?

2 SVAR 2
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej. Vi på Infostep utvecklar och säljer skräddarsydda Excel-rapporter kopplade mot Visma. Vi har utvecklat ett antal olika "Slow moving-rapporter" för analys av lagerförda artiklar. Rapporterna är direktkopplade mot Vismadatabasen och uppdateras genom en knapptryckning

Kontakta oss för vidare diskussioner och offert på en lösning

www.infostep.se

// Hans

Jesper Fogelström
ANSTÄLLD

Hej Monica! 

Du kan få ut en rapport som tar med dessa artiklar om du lagt in exempelvis utgående eller inaktiv på de artiklarna som ni inte sålt det senaste året. Rapporten du kan ta ut heter artikellista och den hittar du under Utskrifter - Register - Artikellista. Du kan på utskriften göra urval på exempelvis utgående eller inaktiv i listan. För att få ut det i excel så väljer man knappen fil så kan du välja upp excel som filformat. Men det finns dessvärre ingen rapport som helt automatiskt känner av att du inte haft någon transaktion det senaste året.

Ha en fortsatt fin dag!