Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
245918
NY MEDLEM

Utskrift resultaträkning administration

Har använt Visma compact (fd Xor compact) i 20 år men ser oss tvungna att byta program då Visma håller på att släcka ner programmet. Visma Administration ska ju vara något likande program så vi beslöt oss för att ladda ner testversion och prova. Tyvärr är det som att gå minst 10 år bakåt i tiden. Varför är t e x utskrifter till skärm helt döda dokument i enbart en nivå?  När jag skriver ut resultaträkning till bildskärm så är det en fullständig självklarhet att det ska gå att klicka sig vidare från konto ner till huvudbok ner till enskilda fakturor osv. Går inte i administration! Följden blir en himla massa merjobb när man ska analysera konton, varför vissa sticker ut osv. Riktig stenåldernivå!!
2 SVAR 2
LW____
NY MEDLEM

Re: Utskrift resultaträkning administration

I Administration finns inte funktionen drill down. Däremot har jag programmet Analys där man kan analysera huvudboken på olika sätt. Man importerar siffror från Visma Administration via direktlänkning till programmet och därefter kan man få fram hur mycket information man vill (tycker jag). Tyvärr är jag inte så duktig på Analys, jag har aldrig gått en kurs i det, men med det lilla jag vet, kanske det kan vara en väg att gå.

Jag tror dock att det vore bra ifall någon från Visma kunde berätta mer om Analysverktyget.

//L

Mia Sundin
ANSTÄLLD

Re: Utskrift resultaträkning administration

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2019-12-05 10:36 )

Hej

Analys har precis som du beskriver mer funktioner för att presentera Balans och Resultatrapport. Det jag tycker att ni ska testa är vår tjänst Ekonomiöversikt som verkligen är en modern presentation, ett internetbaserat verktyg som du kan koppla mot Administration. Här har ni möjlighet att precis som ni beskriver ovan klicka sig ner på verifikationsnivå i Balans och Resultatrapporten. Läs gärna mer om Ekonomiöversikten på vår hemsida. 

Ha en fin dag
Mia