Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
diomag
NY MEDLEM

Version 2019.21 fryser/hänger sig - Administration

Hej!

Vi har upplevt problem med att programmet hänger sig sedan vi uppdaterade från 2019.1 till 2019.21. Det händer c:a 5-10 ggr/dag att bilden fryser under c:a 5-30 sekunder. Detta problem var mycket vanligt i tidigare versioner men det har fungerat klanderfritt under de senaste uppdateringarna (förutom nu då...). Hängningarna började samma dag som vi uppdaterat till 2019.21 och de inträffar på samtliga klienter samtidigt. För övrigt är vi väldigt glada över nya funktioner som tillkommer efter hand.

MVH Magnus
4 SVAR 4
Sylveko AB
NY MEDLEM

Re: Version 2019.21 fryser/hänger sig - Administration

Jag håller med - vi har också fördröjningar... ibland när man går tillbaka och tittar på ett verifikat kan vernumret vara rätt och texten men siffrorna tillhör ett annat verifikat. Sen går man in och ur igen och samma konstigheter. Går ifrån lite längre - sen har allt fallit på plats.

Re: Version 2019.21 fryser/hänger sig - Administration

Hmm, inget vi märkt alls och då är vi ofta 8 stycken inloggade...   
diomag
NY MEDLEM

Re: Version 2019.21 fryser/hänger sig - Administration

Vi är mellan 16 och 18 inloggade och hade inga problem innan vi uppdaterade till 2019.21
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Re: Version 2019.21 fryser/hänger sig - Administration

Hej på er!

@ Magnus - Kul att du uppskattar de nya funktionerna!:) Jag ser att du har fått kontakt med supporten i ditt ärende, så vi fortsätter den vägen.


Är ni fler som upplever problem får ni hemskt gärna kontakta supporten så att vi kan titta närmare på de problem ni upplever. Ni hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida: Kontakta oss

Just nu har vi inga kända generella problem som kan ge dessa följdfel, men skulle vi upptäcka något genom våra felsökningar så uppdaterar vi här i tråden.

Ha en fin dag!

/Joanna