Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Vi har tänkt uppdatera till 2018.03. Har 2017.0 idag Visma Administration

Med tanke på fortfarande fel i nya version vad vinner jag på att uppdatera till 2018.03? Vill inte få en massa nya problem att lösa.
När kommer en version som korrigerar felen i 2018.03? Bl.a. resultatrapport med valet inga resultatenheter föregående år.Aktuell kreditgräns kommer inte upp, räntefaktureringen.
Jag vill också veta om tidigare versioners fel är korrigerade. Det som noteras i kända fel 2018.03 dokumentet är det kvarvarande fel från alla tidigare versioner?
Jag är inte intresserad av att bli hänvisad av Visma att läsa igenom allt som finns i forumen för att plocka svar lite här och där. Jag välkomnar kommentarer från alla som kan ge mig klarhet i ovan men framförallt menar jag att Visma ska ge svar på de flesta av mina frågor. Tack på förhand.
4 SVAR 4
NY MEDLEM

Re: Vi har tänkt uppdatera till 2018.03. Har 2017.0 idag Visma Administration

Känner lika som du. Jag kommer inte att uppdatera förrän Visma ger klart besked att allt är löst. Kan bara hoppas på att det inom snar framtid kommer en version som är ok.

Re: Vi har tänkt uppdatera till 2018.03. Har 2017.0 idag Visma Administration

Samma här, är tex samredovisning resultat av projekt löst ?? Sedan blir man helt nojig med alla instruktioner " om det går fel i din uppdatering" och så en massa instruktioner vilket gör att man aldrig skulle få för sig att uppdatera utanför öppettider för supporten..... tex en helg
NY MEDLEM

Re: Vi har tänkt uppdatera till 2018.03. Har 2017.0 idag Visma Administration

Kommer heller inte att uppdatera förrän alla buggar och långsamheter är lösta
APPLICATION SPECIALIST

Re: Vi har tänkt uppdatera till 2018.03. Har 2017.0 idag Visma Administration

Hej
Såklart väldigt tråkigt att du upplever det så, vi vill inte att det ska vara sämre upplevelse i samband med en uppdatering. Det finns klara fördelar med att gå upp i SQL även om det kanske inte känns så just nu, dBase- versionen var inte helt buggfri heller och mer instabil än vad en SQL databas någonsin blir. Vi är medvetna om prestandaproblem som det jobbas stenhårt på. Det blir inte helt klart på en gång utan kommer att bli under en period med flera släpp. Vi kommer även i framtiden ha tätare släpp av versioner mot vad du är van vid.  

Nästa version är planerad till nästa vecka.