Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Ulf Jonsson
NY MEDLEM

Visma scanner - snabbtexter

Hej

Användandet av snabbtexter vid registrering av underlagen från Visma scanner fungerar inte så bra som det gör i den "vanliga" verifikationsregistreringen. Om jag vill använda en kod när jag registrerar underlag från Visma Scanner måste jag öppna listen, antingen med musen eller tangentbordet, och sen dubbelklicka för att få upp den verifikationstext jag vill ha. I den vanliga verifikationsregistreringen räcker det med att jag anger koden så kommer texten.

Eller är det kanske någon inställning som jag missat?

6 SVAR 6
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Ulf! 

Känner att detta är något som vi skulle behöva kika lite närmare på tillsammans med dig. Det vore jättefint om du hade möjlighet att kontakta supporten och visa hur det ser ut i ditt program. 

 

Välkommen att höra av dig till supporten!

Tinna

Har varit i kontakt med supporten och de konstaterade samma sak som jag. De ska se över problemet 😁

Sen hade jag en följdfråga till dem också - varför bilderna blir i liggande format i Visma Adm. Upptäckte då att kameran måste vara inställd på "full screen" för att bilden ska hamna åt "rätt håll" inne i Visma Adm. Varje dag lär man sig något nytt!

Hej Ulf!

Tack för att du hörde av dig och skönt att du fick kontakt med mina kunniga kollegor. Nu vet jag att du är i goda händer. Håller tummarna för att ni kommer fram till en lösning som kommer att fungera bra för dig. 

 

Ha en fin dag! 

Tinna

Supporten skulle se över det 😎

Ulf Jonsson
NY MEDLEM

Självklart - jag kontaktar dem och delar skärmen

Det blir kanonbra 🙂 Välkommen Ulf

/Tinna