Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Hjälp dina kunder starta aktiebolag på nolltid!

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2024-04-25 10:48 )

Precis som rubriken lyder kan du på ett enkelt och smidigt sätt hjälpa dina kunder att starta aktiebolag, med hjälp av s.k. lagerbolag. Gratis dessutom! För när din kund köper Visma eEkonomi hos oss så är lagerbolaget gratis. Och det bästa av allt - inom 2 timmar har du registreringsbeviset!

 

Vad är ett lagerbolag?

Tänk snabbt, lätt, kvickt! Precis så är det. Lagerbolag är ett enklare och snabbare sätt att starta aktiebolag på, jämfört med att hantera allt pappersarbete och registrering på egen hand. Det man kallar för lagerbolag är ett färdigt aktiebolag som inte haft verksamhet tidigare men där alla formella saker redan är klara, så som organisationsnummer. Supersmidigt!

 

Hur fungerar det? 

Börja med att beställa lagerbolaget (finns en länk längre ner i det här inlägget), där kan ni ange dig som redovisningskonsult som kontaktperson. Därefter hjälper våra kompisar Bolagsstiftarna din kund med alla handlingar och kunden behöver endast signera med Bank ID. När din kund har satt in aktiekapitalet i sin bank skickar vi en aktiebok och simsalabim - allt är färdigt! Din kund får tillgång till Visma eEkonomi och ni kan börja ert samarbete, svårare än så är det inte!

 

Beställ lagerbolag idag »

Läs mer om lagerbolag och hur det fungerar »

 

Medverkande