Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Lenasekonomi
NY MEDLEM

Ändra MSEK på resultatrapporten - Analys

Förstår inte vad som händer när det är stört omöjligt att få någon som helst hjälp med programmet Analys??? Chatten är borta, telefonen säger att de inte kan ta något samtal??

Alltr jag vill göra är att ändra resultatrapporten så att den visar kr eller tkr istället för MSEK - Finns det NÅGON som kan lösa problemet när Visma inte verkar intresserade av att hjälpa till??
1 SVAR 1
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Re: Ändra MSEK på resultatrapporten - Analys

Hej!

Vad trist att du inte kom fram på telefon till mina kollegor, vår telefon är öppen måndag-fredag 9-15. Det går också att mejla dina frågor till analyssupport.spcs@visma.com.
Givetvis hjälper vi och våra andra forumanvändare till här i forumet dygnet runt.

För att ändra enhet på en rapport behöver du ändra i kolumnerna i själva rapporten. 
Gå in under Arbeta med - Ekonomisk Analys - Rapporter. Högerklicka på den rapporten du vill korrigera och välj Ändra (är det en standardrapport du vill korrigera måste du kopiera standardrapporten och klistra in den under t ex mappen med företagsnamnet innan du kan ändra i den).
Gå in under fliken Definition och klicka därefter på de tre punkterna som du hittar till höger om respektive kolumnrubrik - här inne ändrar du enheten under rubriken Visning - Enhet. Detta behöver du göra i alla kolumner som du vill ska ändras.

/Anna
Anna Svensson
~Content producer, Visma lönefamilj~