Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Lena__43
NY MEDLEM

Flytta anläggningsregister mellan bolag

Vi har fusionerat två bolag som båda ligger i Visma. Kan man flytta ett anläggningsregister från ett bolag till ett annat?
3 SVAR 3
Sabina Eklöf
ANSTÄLLD

Hej Lena! 

Om det är så att ni har två bolag som ni har Anläggningsregistret för och vill slå ihop dessa så går det att kopiera tillgångar i ett bolag och klistra in det i ett annat. Det går då att kopiera alla tillgångar i en grupp, men inte alla tillgångar i ett företag. 
Du kan läsa mer om hur du går tillväga här

Lycka till! 

/Sabina

Hur får jag då redan inlagda inventarier till snabbmatrisen så att jag kan klippa och klistra mellan bolagen? vilket ändå känns knöligt då jag är osäker på om jag kan ha båda bolagen öppna samtidigt. finns det en gräns på hur många rader jag kan kopiera åt gången?

Eller kan jag exportera rapporten anläggningstillgångar i excelformat för att importera i nya bolaget? Detta känns som en säkrare lösning eftersom jag vet att jag får med allt.

Flytten gick smidigt, gick att öppna två anläggningsregister och ha dem bredvid varandra. Gick inte att flytta hela på en gång, typ 20 åt gången, samt att det var viktigt att det är samma kolumner aktiva och i rätt ordning när man klistrar in i mottagande bolag.