Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Oskar Levin
NY MEDLEM

Import av SIE-fil i Visma Analys

När jag importerat en SIE-fil från Visma administration 2000 får jag upp ett felmeddelande där det det står att ett fel uppstått vid importen. "System.FormatException: Indatasträngen hade ett felaktigt format."  
Året lägger sig fortfarande i "trädet" och jag ser att filen är inläst med samtliga verifikationer men SIE-analysen tar inte i form av kontoanalys & verifikationer. Jag kan dock ställa frågor i huvudboksanalysen och ta fram rapporter i den ekonomiska analysen utan några problem.

Jag har försökt att importera genom dels genom en exporterad fil och dels genom att plocka filen direkt från administration. 

Jag har för flera år bakåt i tiden importerat SIE-filer utan att några problem uppstått.

Någon som har varit ute för samma bekymmer eller som sitter på någon fundering om vad det kan vara och hur man enklast löser problemet?

Tack på förhand!
1 SVAR 1
Michael Holmgren
APPLICATION SPECIALIST

Re: Import av SIE-fil i Visma Analys

Hejsan!

Vilken version har du av Visma Analys? Har du inte den senaste versionen installerad (version 5.4) rekommenderar jag att du först uppdaterar till den versionen och därefter testar att importera SIE-filen igen. 

Får du samma problem eller om du redan har den senaste versionen skulle vår supportavdelning behöva göra en kontroll av SIE-filen för att se vad som kan orsaka felmeddelandet. 

Kontakta supporten för Visma Analys via formuläret nedan så hoppas jag att problemet blir löst inom kort. 

https://vismaspcs.se/support/supportformular-analys