Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Inventeringsunderlag - Anläggningsregister

Hej,

 

Vi har i fastigheten en fullt utrustad restaurang. Jag harskapat en mapp med undermappar. Däri har jag registrerat tillgångar som porslinbestick glas mm. I benämningen har jag angett antalet (det finns ingenannanstans att ange det). 

Jag får inte fram  eninventarielista med just de tillgångarna under just den mappen. Jag får allt ihela systemet lite huller om buller (i tillgångsnummerordning).

Jag vill ta framen lista för bara Restaurangen om dess undermappar.

Inventeringsunderlaget borde se ut som närman ställer sig på respektive mapp och där man kan se översikt och även väljaredigeringsläge.

Har Ni något bra tips till mig?

Annika
1 SVAR 1
Highlighted
ANSTÄLLD

Re: Inventeringsunderlag - Anläggningsregister

Hej

Du kan i utskriftsunderlaget göra ett urval på de mappar och undermappar du vill ha med. Arkiv- Utskriftscentral, dubbelklicka på den rapporten du vill ha, i ditt fall var det Inventeringsunderlag. Då kommer den över i den högra rutan. Klicka på "tratten" under Urval. Här kan du på klicka på raden Grupp och tillgång. Klicka på Avmarkera alla. Efter det så bockar du i de undermappar du vill ha med. Då kommer du få med de tillgångar som ligger i de undermapparna. Ok. Nu kan du förhandsgranska och skriva ut. Är det så att du vill kunna sortera ordningen så kan du välja att klicka på Skriv till Excell.

MVH
Annica