Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

effektivitet
NY MEDLEM

Prenumeration av driftinformation

Jag har vid något tillfälle, av misstag, klickat i att jag vill ha driftinformation till min mailadress. Jag trodde att det bara avsåg Advisor, men det visar sig att det gällde hela VISMA, vilket gör att jag får massor med mail som inte har ett dugg med mig att göra. Problemet är nu bara att jag inte hittar var det var jag klickade i detta, så jag kan inte ta bort det. HJÄLP! Vill inte längre ha driftinformationen.

 

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej,

För att avbryta prenumerationen behöver du först logga in i forumet, sedan går du in på ett område som du inte längre önskar driftinformation från t.ex. eEkonomi - välj fliken driftinfo - klicka på de tre prickarna och välj sedan avsluta prenumeration.

 

Uppstår det några frågor eller funderingar så bara hör av dig så hjälper vi dig gärna. 

/Tinna 

 

 

 

Dom områden som kommer upp är dom som är intressanta för mig, men problemet är att jag får driftinfo om en massa andra VISMA program som jag inte har (t ex VISMA.net, VISMA Flyt Kindergarten) och det är väldigt många mail dagligen. Verkar som om jag får mail om HELA VISMA-koncernens driftinfo. Om det bara vore dom program som jag har tillgång till så vore det nog inte så många mail.

 

Ojdå! Kan erkänna att detta är inte mitt specialistområde men jag tänker mig att du kan ha varit inne på denna sidan. Om du går dit igen - klicka på prenumerera på uppdateringar - ange den e-postadress som du fått alla driftinformationsmejlen till - klicka på prenumerera via epost. När jag gjorde så fick jag sedan en röd länk med texten Avsluta prenumerationen på uppdateringar. 

 

Sedan kan du prenumerera på driftinfo som är relevant för dig i vår supportforum istället genom att genom att vara inloggad i forumet - välja område - driftinfo - klicka på de tre prickarna och välj prenumerera. Eller går du in på samma länk som ovan och gör en selektiv prenumeration.  

 

Skriv gärna en rad till mig så jag vet att det löst sig för dig. /Tinna