Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

evilaid
MEDLEM

Visma eEkonomi skapade spökfaktura som inte syns

Registrerade en hyresverifikation. får bekräftelse att verifikation registrerats med löpnummer "A222", föregående verifikat registrerades med löp "A181". Inte någonstans kan jag hitta verifikatet A222.. Sökt genom olika perioder men hittar det det. Ser ändå ut att påverkat saldot på kontona.. När jag registrerar nästa verifikat får det löp A182..
Kan man bara söka på bokföringsdatum, går inte söka på registreringsdatum? Måste väll finnas tidsstämplar för registrering.. 

Sen Visma, har dom så ruskigt dålig support, framgår inget supportnummer förutom chatten, öppetider för telefon men inget nummer.
2 SVAR 2
LW -60
UTFORSKARE

Det har hänt mig några gånger att jag letat efter ett verifikat, men det har varit borta. Det har då visat sig att jag haft fel sökdatum. Däremot är det ju underligt om den visar att du skapat A222 och efter det  hoppar till A182.

Mvh Lena
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej evilaid,

Jag har försökt nå dig via telefon men utan resultat så försöker mig på ett svar här i forumet.

Om vi börjar med verifikation A222 som du inte hittar trots att det var det programmet hänvisade din leverantörsfaktura till. Min misstanke här är att du har råkat skriva in ett felaktigt datum och då med felaktigt år vilket har gjort att den har fått nummer A222 trots att nästföljande nummer i serien var A182.

Gå till Bokföring - Verifikationer - i sök rutan skriver du A222 och se till att ditt datumintervall nu är från första dagen på ditt första räkenskapsår till sista dagen på ditt senaste räkenskapsår.
Om du inte hittar den nu ber jag dig att kontakta supporten på telefon eller chatt.

Då till din andra fråga gällande att det är svårt att hitta telefonnummer till supporten på vår hemsida.

Om man går in på www.vismaspcs.se ,väljer sen Kontakta oss och därefter Kontakt. Scrolla ned till avsnittet Support.
Då vi erbjuder olika kontaktvägar till supporten beroende vilken produkt du använder så får du nu välja att klicka på Vera support (vår chatbot) , välj vilken produkt du har och vill du se telefonnummer så klickar du på Jag har en annan fråga, jag vill kontakta er - Ring till oss! så får du fram telefonnummer.

Ha en fin dag!
/Cecilia